Tomi Moilanen aloittanut Savon Kuituverkko Oy:n toimitusjohtajana

DI Tomi Moilanen on nimitetty Savon Kuituverkko Oy:n toimitusjohtajaksi 31.01.2018 ja hän aloittaa tehtävässään välittömästi.

Tomi Moilasella on vahva kokemus ICT -toimialalta sekä asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämisestä.

”Asiakaslähtöisyys on minulle todella tärkeää ja tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän myyntiin ja markkinointiin,” toteaa Moilanen.

”Pidän tärkeänä tiivistä yhteistyötä omistajakuntien ja sidosryhmien kanssa,” Moilanen jatkaa.

Moilanen haluaa luoda yritykselle sellaisen taloudellisen pohjan, jolla toiminnan edellytykset turvataan. Toimintaa lähdetään kehittämään uudistamalla tuotteita ja palveluita.

Savon Kuituverkko Oy on rakentanut tähän mennessä noin 1100 kilometriä maa- ja vesistökaapelia. Viime vuonna valokuituverkkoa rakennettiin Tervon, Rautalammin, Juankosken, Leppävirran ja Keiteleen taajamissa. Keiteleellä rakennustyö jatkuu helmikuussa. Kunnat ovat olleet merkittävässä roolissa rakennuttajana ja jatkossakin yhteistyötä tehdään tiiviisti.

Uusia valokuituliittymiä on kytketty jatkuvasti käyttöön ja liittymiä on edelleen mahdollista tilata jo rakennettujen runkoreittien varrelle. Liittymäasioissa asiakkaita palvelee Savon Kuidun myynti numerossa 050-462 4000 tai sähköpostitse myynti@savonkuitu.fi

Asianajaja Jarmo Makkonen on valmistelemassa Savon Kuituverkko Oy:n saneerausohjelmasta esitystä omistajakunnille. Kuntien päätösten jälkeen hän saattaa asian käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Valokuitu on ylivoimaisesti nopein ja toimintavarmin laajakaista!

Lisätietoja tarvittaessa:

toimitusjohtaja Tomi Moilanen, 040-354 3882

hallituksen puheenjohtaja Pekka Nykänen, 044-342 4828

Savon Kuituverkko Oy perustettiin 26.10.2010 rakentamaan ja ylläpitämään valokuitu-verkkoa Pohjois-Savon kuntien alueella. Yhtiön omistajina ovat 18 Pohjois-Savon kuntaa.Toimialueenamme on pääsääntöisesti Pohjois-Savon maakunta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Siilinjärvellä, Yrityskeskus INNOCUMissa.Yhtiön tavoitteena on turvata nopeat tietoliikenneyhteydet ja -palvelut maakunnan alueella. Yhtiö toteuttaa myös kuntien ja kuntayhtymien hallinnollista tietoverkkoa eli maakuntaverkkoa ja tämän kautta mahdollistuvat jatkossa julkishallinnon sähköiset palvelut myös haja-asutusalueille.