Risto Carlson Savon Kuidun toimitusjohtajaksi

Savon Kuituverkko Oy:n hallitus on nimittänyt Risto Carlsonin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Carlson aloittaa tehtävässä tammikuussa 2022. Hän siirtyy tehtävään Keravan kaupungin palveluksesta, jossa hän on toiminut tietohallintopäällikön virassa. Ennen siirtymistään toimitusjohtajaksi Carlson on toiminut ICT-johtotehtävissä kunta- ja valtionhallinnon lisäksi yrityspuolella mm. Elisalla, Digitassa ja Onnisella. Koulutukseltaan Carlson on tietotekniikan diplomi-insinööri.

”Olen erittäin innostunut aloittaessani uudessa tehtävässä Savon Kuidun toimitusjohtajana. Savon Kuidulla on erinomainen asiakastyytyväisyys ja vankka osaaminen kuituverkon ja palvelujen rakentamisessa. Vahva kumppaniverkosto antaa tukea palveluiden kehittämisessä. Savon Kuidun keskeinen rooli kuntien, yritysten ja kotitalouksien verkottamisessa luo hyvän alustan koko alueen elinvoimaisuuden kasvattamiselle”, Carlson sanoo.

”Savon Kuitu on viimeisten vuosien aikana hakenut vahvempaa jalansijaa toimialueella ja laajentanut verkostoaan. Yhtiö on tänään merkittävä alueellinen toimija tietoliikenneyhteyksien ja verkkopalvelujen tarjoamisessa sekä modernin työskentelyn mahdollistajana. Savon Kuidun suunta on selkeä – jatkamme nopeiden yhteyksien laajentamista ja entistä parempien palveluiden tuottamista nykyisille ja uusille asiakkaille”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Nykänen.

”Risto Carlson on kokenut johtaja, jolla on laaja toimintaympäristön tuntemus. Hän on vahva teknologiajohtaja ja verkostotoimija. Carlsonilla on näin erinomaiset edellytykset luotsata Savon Kuitu seuraavaan vaiheeseen”, Nykänen jatkaa.

”Savon Kuitu rakentaa tänä vuonna ennätysmäärän maailman parhaimpia yhteyksiä kuluttaja-asiakkaille, taloyhtiöille, yrityksille ja kuntien tarpeisiin. Olemme verkottamassa alueen kaikkia toimijoita ja haluamme olla kumppani kehittämishankkeissa. Ota rohkeasti yhteyttä”, kehottaa Carlson.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Risto Carlson, 050 321 0106
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Nykänen, 044 342 4828