Maxivision Viihde on uuden sukupolven TV-palvelu jokaiseen kotiin

Maxivision Viihde kuuluu Savon Kuidun laajakaistapalveluun nopeuksissa 30/10, 100/10 ja 100/100.

Maxivision Viihde on täydellinen viihdevalmius kuituliittymässäsi. Se tuo ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Surffaa tutustumaan Maxivisioniin paremmin osoitteessa
www.maxivision.fi/savonkuitu ja ota liittymästäsi kaikki irti!.

Palvelun käyttämiseen tarvitset ainoastaan Maxivision Viihdeboksin, jonka voit tilata hintaan 149 euroa
osoitteesta
www.maxivision.fi/savonkuitu

Ryhdy Maxivisionääriksi – ja näet enemmän, tarkemmin ja vapaammin.
 

                                                                

Maxivision Viihteen Peruspalvelu -kanavapaketti ei sisälly 10M/10M –laajakaistapalveluun. Halutessasi voit muuttaa laajakaistanopeuttasi ja saada näin kanavapaketin käyttöösi.

Huomioithan, että Maxivision Viihteen Peruspalvelu –kanavapaketti ja Maxivision Viihdeboksi käyvät yhteen televisioon. Jos sinulla on kiinteistössäsi toinen tai useampi televisio jossa haluat myös käyttää tätä palvelua, tarvitaan toinen/useampi kanavapaketti ja boksi.Maxivision sopii myös yrityskäyttöön

Television käyttö oman liiketoiminnan tukemiseksi on lisääntynyt viime vuosina voimakkaasti. Monet ravintolat ovat perustaneet ns. sporttibaareja, joihin houkutellaan urheilukansaa katsomaan Formuloita ja jääkiekon MM-kisoja, koska jännittäviä urheilutapahtumia on hauskempi katsoa porukassa, kuin yksinään! Maxivision ja varsinkin kevään hittituote MTV3 Total Kisastudio olivat mainio yhdistelmä monelle ravintoloitsijalle MM-kisojen alla. Toki katsottavaa riittää kesälläkin, kun Formulat jatkuvat pitkälle syksyyn.  

Ravintoloiden lisäksi Maxivisionia käyttävät myös pankit, pankkiiriliikkeet ja erilaiset elinkeinoelämän etu- ja ammattijärjestöt. Esimerkiksi Alma Media käyttää uudessa pääkonttorissaan Maxivisionin palvelua, koska Maxivisionin huikeaan valikoimaan kuuluvat kaikki johtavat talous- ja uutiskanavat, kuten BBC, Bloomberg, CNN, CNBC, Al Jazeera jne.

Syksy tuo tullessaan muutoksia, joista voi mainita ainakin jääkiekon SM-liigan siirtymisen kokonaisuudessaan Neloselle. Maxivisionin asiakkaalle se ei aiheuta mitään ylimääräisiä kustannuksia tai toimenpiteitä, koska kaikki muutokset ja päivitykset tehdään lähetyskeskuksellamme. Eli, ei tarvitse ryhtyä mihinkään korttirumbaan muutosten vuoksi.  

On myös hyvä muistaa, että aivan samoin kuin yksityiskäytössä, Maxivision toimii Suomessa kaikkien operaattoreiden verkossa ja vaatii toimiakseen vain 2M nettiyhteyden. Paras kuvanlaatu kuitenkin saavutetaan 8M ja sitä nopeammalla yhteydellä.

Yrityskäyttöön soveltuva Maxivision Viihde ei sisälly Savon Kuidun laajakaistapalveluun.

Lisätietoja:

Maxisat Oy

Myyntijohtaja Hannu Huovila puh. 0500-702 430 tai hannu.huovila(at)maxisat.fi