Maxivision on Koko Kodin TV-palvelu, joka sisältyy Savon Kuidun kuituliittymään.

Maxivision TV-palvelu kuuluu Savon Kuidun laajakaistapalveluun nopeuksissa 30/10, 100/10 ja 100/100.

Maxivisionin avulla nautit lempisarjoistasi, uusimmista elokuvista ja parhaasta huippu-urheilusta kotonasi, mökilläsi tai missä tahansa sinulla onkaan nettiyhteys.

Savon Kuidun asiakkaana kuituverkkoosi sisältyy automaattisesti kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia (arvo 12€/kk). Peruspalvelu tuo televisioosi kaikki Suomen ilmaiskanavat sekä bonuskanavina suositut Discovery ja Eurosport kanavat. Kaiken kaikkiaan saat 20 kanavaa, joista 16 näkyy HD-laadulla.

Peruspalvelu -kanavapaketti (12.6.2018):

Yle 1 HD, Yle 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Yle Teema & Fem HD, Sub HD, Liv HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, Ava HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju ja Pöntinen, AlfaTV HD

Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD ja Discovery Channel

Kaikille Maxivision boksin tilaajille kuuluu myös Maxivision mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit katsoa kätevästi suoria lähetyksiä* sekä tallenteita missä ikinä oletkin.

Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeesi tai tabletillesi maksutta Google Play Storesta tai App Storesta.

*Mobiilissa suoria lähetyksiä voi katsoa Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavilta sekä C Moren ja Viasatin urheilukanavilta, kun kanavapaketti on tilattu boksille.

Maxivisionin saat käyttöösi hankkimalla Maxivision boksin nyt kesähintaan 124,50€ (Norm. 149€).Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti. Tilaa boksi osoitteesta: https://my.maxivision.fi/p/savonkuitu tai vieraile asiantuntevilla jälleenmyyjillä: ATK-Palvelu Hannu Halonen tai Veikon Kone Pyhäsalmi. Huomaathan, että tarjoushinta ei ole voimassa jälleenmyyjillä.

Boksin tilaamisen yhteydessä luot My.Maxivision tunnukset, joiden avulla sinulla on mahdollisuus laajentaa Maxivision palvelua makusi mukaan. Palvelukeskuksen kautta tilaat esimerkiksi suosituimmat kanavapaketit, kuten C Moren ja Viasat, sekä yksittäiset kanavat, lähes rajattoman tallennustilan ja lisälaitteet. Kirjaudu sisään My.Maxivision palvelukeskukseen sivun: https://my.maxivision.fi/p/etusivu oikeasta yläkulmasta.

Hankkimalla useamman Maxivision boksin katsot joustavasti tallenteitasi kaikilta bokseilta sekä saat tilaamasi lisäkanavat yhdellä tilauksella kodin kaikkiin televisioihin**. Savon Kuidun asiakkaiden erikoisetuna kuituliittymän hintaan kuuluu kaksi Peruspalvelu -kanavapakettia (norm. 12€/kk), joten boksin tilaamisen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä.

**Tilattuja kanavapaketteja voi katsella yhdestä televisiosta kerrallaan. Kanavat voi siirtää halutulle Maxivision boksille my.maxivision palvelukeskuksessa.

Lisätietoja palvelusta saat Maxivisionin nettisivuilta. Tutustu myös Maxivisionin blogiin ja Facebook-sivuun, joista löydät ajankohtaisia vinkkejä liittyen Maxivision palveluihin.

                                                                
Maxivision sopii myös yrityskäyttöön

Television käyttö oman liiketoiminnan tukemiseksi on lisääntynyt viime vuosina voimakkaasti. Monet ravintolat ovat perustaneet ns. sporttibaareja, joihin houkutellaan urheilukansaa katsomaan Formuloita ja jääkiekon MM-kisoja, koska jännittäviä urheilutapahtumia on hauskempi katsoa porukassa, kuin yksinään! Maxivision ja varsinkin kevään hittituote MTV3 Total Kisastudio olivat mainio yhdistelmä monelle ravintoloitsijalle MM-kisojen alla. Toki katsottavaa riittää kesälläkin, kun Formulat jatkuvat pitkälle syksyyn.  

Ravintoloiden lisäksi Maxivisionia käyttävät myös pankit, pankkiiriliikkeet ja erilaiset elinkeinoelämän etu- ja ammattijärjestöt. Esimerkiksi Alma Media käyttää uudessa pääkonttorissaan Maxivisionin palvelua, koska Maxivisionin huikeaan valikoimaan kuuluvat kaikki johtavat talous- ja uutiskanavat, kuten BBC, Bloomberg, CNN, CNBC, Al Jazeera jne.

Syksy tuo tullessaan muutoksia, joista voi mainita ainakin jääkiekon SM-liigan siirtymisen kokonaisuudessaan Neloselle. Maxivisionin asiakkaalle se ei aiheuta mitään ylimääräisiä kustannuksia tai toimenpiteitä, koska kaikki muutokset ja päivitykset tehdään lähetyskeskuksellamme. Eli, ei tarvitse ryhtyä mihinkään korttirumbaan muutosten vuoksi.  

On myös hyvä muistaa, että aivan samoin kuin yksityiskäytössä, Maxivision toimii Suomessa kaikkien operaattoreiden verkossa ja vaatii toimiakseen vain 2M nettiyhteyden. Paras kuvanlaatu kuitenkin saavutetaan 8M ja sitä nopeammalla yhteydellä.

Yrityskäyttöön soveltuva Maxivision Viihde ei sisälly Savon Kuidun laajakaistapalveluun.

Lisätietoja:

Maxisat Oy

Myyntijohtaja Hannu Huovila puh. 0500-702 430 tai hannu.huovila(at)maxisat.fi