Laatua vapaa-aikaan Savon Kuidun Mökkiliittymällä!

Valokuituliittymä vapaa-ajan asunnolla tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja etuja. Voit mm. tehdä etätöitä, jolloin lomakausi pitenee ja pääset yhdistämään työn ja
vapaa-ajan.

Mökkiliittymän uusi nopeus on 100M/100M ja hinta 29,50 €/kk (sis. alv 24 %, laskutus vuoden jokaiselta kuukaudelta)

Liittymän toimitus edellyttää, että kiinteistö on rekisteröity loma-asunnoksi ja laskutus suoritetaan kotiosoitteeseen.

Käytä nettiä silloin kun tarvitset! (maksimissaan 100 päivää vuodessa)

 • Loma-asuntosi valvonta toimii kuitenkin läpi vuoden jokaisena päivänä! Liitä siis kamera-, hälytys- tai muu ohjausjärjestelmä turvaamaan tilannetta kun olet poissa. Kiinteä valokuitu luo varman ja turvallisen yhteyden loma-asuntoosi.
   
 • Liittymä avataan ja suljetaan käyttäjän itsensä toimesta verkkoselaimella. Voit myös etukäteen määritellä milloin liittymäsi on auki.
   
 • Sisältää Maxivision Viihteen TV-palvelun, jonka käyttöönotto edellyttää Maxivision IP-TV boksin hankintaa. (www.maxivision.fi/savonkuitu)
   
 • Käyttäjätuki ongelmatilanteissa.
   
 • Sopimuskausi on 1 vuosi kerrallaan ja uusiutuu automaattisesti, irtisanomisaika kirjallisesti 2kk ennen seuraavan sopimuskauden alkua.
   

Mökkiliittymän käyttöpäivien ilmoitus

Mökkiliittymää voi käyttää 100 päivää vuodessa. Liittymän nopeus on 100M/100M. Käyttäjä voi aktivoida ja sulkea liittymän selaimessa toimivan nettiportaalin kautta ainoastaan käyttöpaikasta käsin. Nettiselainta käyttävä laite tulee tällöin olla kytkettynä käyttöpaikan Internet-yhteyteen.

Nettiportaali ilmoittaa käyttöpäivien määrän sekä jäljellä olevat päivät. Voitte vapaasti valita milloin käytätte nettiä mökkiliittymästänne, käyttöpäivät ilmoitetaan itse nettiportaalin kautta mökkiliittymän käyttöpaikasta. Ilmoittakaa kuitenkin päivät vain silloin kun olette varmoja niiden käytöstä. Etukäteen ilmoitetut päivät saattavat esteen takia jäädä käyttämättä.

Nettiportaali aukeaa selaimeen silloin, kun käyttöä sille päivälle ei ole ilmoitettu. Päivien ilmoitusta ei voi tehdä etänä, mutta nettiliittymä aukeaa käyttöön viiden minuutin kuluessa siitä, kun kuluvan päivän on ilmoittanut käyttöpäiväksi. Käyttöpäivät lasketaan kokonaisina vuorokausina ja liittymä kytkeytyy käyttöön ja pois käytöstä vuorokauden vaihteessa asetettujen käyttöpäivien mukaisesti.

 

Lisätietoa Mökkiliittymästä: Netplazan asiakastuki: puh. 010-2811 750 (ma-pe 9-18, la 12-16), sähköposti: seutunetti@netplaza.fi

Puhelun hinta (sis. alv 24 %): Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min, Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min