Valokuituliittymän hinnoittelu

 
Valokuituliittymän hinta on 1.800 euroa (sis. alv 24 %) sisältäen max. 100 metrin mittaisen liityntäyhteyden runkoverkosta, ylimenevät metrit 5,5 €/metri.
 
 ”Avaimet käteen”- hinta pitää sisällään toimintakuntoon asennetun liittymän sekä tarvittavan päätelaitteen. (Ei sisällä mahdollisia sisäverkkotöitä.)
 
Jos etäisyys runkoverkosta kiinteistöösi on enemmän kuin 100 metriä, niin ota suoraan yhteyttä myynti(at)savonkuitu.fi, niin selvitetään yhdessä mahdollisimman edullinen ratkaisu kuituliittymäsi osalta.
 
Sinulla on myös mahdollisuus urakoida itse kaapelireitti runkoverkosta kiinteistöösi, tällöin liittymän hinta on 550 euroa sisältäen sisäkaapelipaketin (sis. alv 24 %) Tästä vaihtoehdosta saat tarkempaa tietoa Savon Kuidulta, myynti(at)savonkuitu.fi  Mikäli itseurakointiliittymä aiotaan ottaa käyttöön myöhemmin (ei rakentamisvuotena) on liittymän hinta tällöin 800 euroa.
 
Itseurakointiliittymän hinta 550 euroa on voimassa vain rakennuskaudella. Jos liittymä tilataan itseurakointina sen jälkeen kun runkoverkko on jo rakennettu, liittymä hinnoitellaan tapauskohtaisesti.
 
Muistathan kotitalousvähennysmahdollisuuden!
 
Valokuitukaapeli ei ole herkkä ukkosen vaikutuksille mutta suosittelemme suojaamaan sähköiset laitteet sähköverkon ja laitteen väliin sijoitettavalla ylijännitesuojalla.

Muistathan myös huolehtia valokuituliittymäsi tietoturvasta viruksia ja haittaohjelmia vastaan!