Valitse valokuituliittymä ja pääset huippunopealle laajakaistalle!

Toimi näin:

 1. Ota yhteyttä Savon Kuidun asiakaspalveluun 017-815 500 tai myynti@savonkuitu.fi . Kotisivuiltamme www.savonkuitu.fi löydät edustajiemme  yhteystiedot alueittain, voit myös ottaa suoraan heihin yhteyttä.

2. Tee tilaussopimus valokuituliittymästä ja laajakaistapalvelusta Savon Kuidun kanssa.

3. Tehtyäsi tilauksen, saat tilausvahvistuksen ja sopimusehdot sekä laskun ennakkomaksusta. Loppumaksu valokuituliittymästä laskutetaan kahdessa erässä sen jälkeen kun liittymä on toimitettu ja asennettu kiinteistöösi.

4. Hyödynnä myös kotitalousvähennys! Tietoliikenneyhteyksien asennus ja kunnossapito oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Vähennyksen voi saada esimerkiksi huippunopean laajakaistan asennustöistä. Vastaavasti yrittäjillä on vähennysmahdollisuus verotuksessa. Katso lisää www.vero.fi

5. Halutessasi lisäpalveluita (mm. IPTV –palvelun tai kanavapaketteja) ota suoraan yhteyttä yhteistyökumppaneihimme Kaisanetiin (0800-398 344) tai Maxivisioniin (09-3508 2670).

6. Selvitä tontillasi sijaitsevat sähkökaapelit, vesi- ja viemäriputket.

7. Käy kuituverkkoa rakentavan urakoitsijan kanssa läpi tontin alueella menevä reitti. Mieti valmiiksi, minne haluat kuidun päätettävän.

8. Onko tontillasi muita rakennuksia, joihin tarvitaan valokuituliittymä päärakennuksen lisäksi? Kysy hinta rakennusten välille tuleville kuituyhteyksille.

9. Suosittelemme, että suojaat aktiivilaitteen ja muut sähkölaitteet sähköverkon ali- ja ylijännitteiltä. Tämän voit tehdä esimerkiksi ylijännitesuojalla ja ups -laitteilla.

10. Varmistathan, että sisäverkkosi on suojattu palomuurilla ja virustorjunnalla. Muistathan, että toimiva sisäverkko on edellytys toimiville laajakaistapalveluille.