Tartu tilaisuuteesi nyt ja tee sijoitus tulevaisuuteen! Tilaa oma liittymäsi allaolevalla tilauslomakkeella

Liittyminen kuituverkkoon on edullisinta silloin kun verkkoa rakennetaan asuinalueellasi. Valokuitu on ylivoimaisesti paras laajakaistatekniikka jossa on lähes rajaton kapasiteetti.

Mikäli kiinteistösi sijaitsee yli 300 metrin päässä runkolinjasta, Savon Kuitu ottaa Sinuun yhteyttä ja selvitetään liittymän saantimahdollisuus.

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja sopimusehdot. Ehtoihin voit tutustua myös tästä Yleiset sopimusehdot ja Erityisehdot

Valokuituliittymän hinta on 1.800 euroa (sis. alv 24 %) sisältäen liityntäyhteyden runkoverkosta 300 metriin saakka. Hintaan sisältyy päätelaite ja liittymä asennetaan toimintavalmiiksi. (Hintaan ei sisälly mahdolliset sisäverkkotyöt) Laajakaistapalvelusopimus on 24 kk määräaikainen.

Voit myös urakoida itse liityntäyhteyden runkolinjasta kiinteistöösi. Tällöin liittymän hinnaksi tulee 550 euroa (sis. alv 24 %) Muistathan, että tällöin Sinun tulee itse hankkia valokuitukaapeli ja tarvittava kalusto ja vastuu itsekaivetusta osuudesta on Sinulla. Mikäli itseurakoidun liittymän ottaa käyttöön myöhemmin, liittymän hinta on tällöin 800 euroa.

Itseurakointiliittymän hinta 550 euroa on voimassa vain rakennuskaudella. Jos liittymä tilataan itseurakointina sen jälkeen kun runkoverkko on jo rakennettu, liittymä hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

 

 

Maxivision Viihteen peruskanavapaketti kuuluu Savon Kuidun laajakaistapalveluun (ei 10M/10M nopeuteen) Otan tämän palvelun käyttööni. Palvelun käyttämiseen tarvittava viihdeboksi (149 €) tilataan suoraan Maxivisionista www.maxivision.fi/savonkuitu